Оголошення про умови та строки проведення добору на зайняття посади директора Галузевого державного архіву Українського інституту національної пам’яті

Український інститут національної пам’яті (далі – Інститут) оголошує добір на посаду директора Галузевого державного архіву Українського інституту національної пам’яті (далі – ГДА УІНП).

 Документи приймаються з  25 липня по 09 серпня 2024 року.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду:

  • Громадянство України.

  • Повна вища освіта підтверджена дипломом спеціаліста або магістра; 

  • Досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах, організаціях усіх форм власності не менше двох років.
     
  • Досвід роботи з архівними документами або носіями архівної інформації репресивних органів комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років буде перевагою.

    Відсутність обмежень, а саме:

  • Не погашена/ не знята судимість за вчинення умисного злочину;

  • Судове обмеження щодо права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю (рішення суду, що набрало законної сили, щодо позбавлення права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю);

  • звільнення з роботи протягом останніх п’яти років за пп. 2-4, 7, 8 ч.1 ст. 40 та ст. 41 (крім п.5 ч.1) Кодексу законів про працю України;

  • притягнення на підставі обвинувального вироку, що набрав законної сили, до кримінальної відповідальності за вчинення корупційного злочину.

Професійні навички та досвід:

  • стаж роботи на посадах загального/вищого керівництва (управління організаціями; окремими структурними підрозділами, проєктами) не менше 2 років протягом останніх 8 років;

  • вільне володіння державною мовою.

Особистісні якості:

  • усвідомлена мотивація роботи на посаді директора ГДА УІНП. Розуміння мети роботи та її умов (правового поля, публічної відповідальності, тощо);

  • доброчесність;

  • розвинені навички комунікації. 

Посадовий оклад директора ГДА УІНП складає 7 732 гривень на місяць. У межах наявності коштів на оплату праці за погодженням з Інститутом, можуть встановлюватися згідно трудового договору: 

  • надбавка за високі досягення у праці;

  • надбавка за складність і напруженність у роботі;

  • надбавка за виконання особливо важливої роботи.

Крім того, надається матеріальна допомога на оздоровлення один раз на рік відповідно до діючого законодавства .

За результатами роботи може виплачуватися щомісячна премія за особистий внесок в загальні результати роботи установи.

Умови працевлаштування закріплені у трудовому договорі у відповідності до норм КЗпП. 

Претенденти на посаду повинні протягом терміну, встановленого умовами проведення добору, подати наступний перелік документів шляхом надсилання електронних копій (скан-копій) оригіналів паперових документів, завірених особистим підписом та позначкою «згідно з оригіналом» на електронну адресу: uinp@memory.gov.ua із зазначенням у темі листа: «На добір на посаду директора ГДА УІНП»: 

  1.  Заява на участь у доборі на посаду директора ГДА УІНП (зразок заяви);

  2. Копія паспорту;

  3. Копія диплому про вищу освіту;

  4. Копія трудової книжки;

  5. Копія військово-облікового документа (для військовозобов'язаних);

  6. Резюме у довільній формі, із висвітленням відповідного професійного досвіду та обов’язковим зазначенням актуальних контактних даних претендента – мобільного телефону та електронної адреси; 

  7. Згода на збір та обробку персональних даних (згода).

Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти (підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня), досвіду роботи, професійного рівня (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Електронні копії оригіналів паперових документів (скан-копії) повинні бути кольоровими, придатними для сприйняття їх змісту та засвідчені підписом особи. За відповідність електронних копій (скан-копій) оригіналам паперових документів відповідає претендент. Документи повинні надсилатися із особистої адреси претендента на посаду та бути завірені особистим підписом. Кожний із перелічених документів подається окремим файлом. Назва кожного файлу має складатися з назви документа (не більше трьох слів) та прізвища претендента на посаду.

Претенденти, які будуть допущені до співбесіди мають надати паперові копії усіх документів, поданих відповідно до умов добору, завірені належним чином.

Строк та місце прийому документів на участь у доборі:

 Документи для участі у доборі приймаються з 09.00 год 25 липня по 15.00 год 09 серпня 2024 року .

 Про дату та час співбесіди буде повідомлено додатково.

 Номер телефону для довідок – (044) 253-15-63, (044) 290-28-01.

 Інформація про Галузевий державний архів Українського інституту національної пам’яті на сайті.

Заява для участі в доборі

Завантажити

Згода на обробку персональних даних

Завантажити