Як безкоштовно отримати брошуру «2014: початок російсько-української війни». Покрокова інструкція

Брошура «2014: початок російсько-української війни» – це проект, який народився з інформаційних матеріалів Інституту «До 5-річчя від початку збройної агресії Російської Федерації проти України».

Напрацьовані матеріали були суттєво розширені Романом Куликом та Максимом Майоровим і стали брошурою, яку можна поділити на два наративні боки: перший – це історичний контекст і передумови російської агресії 2014 року. Другий - хронологія початку російсько-української війни, від окупації Криму до підписання так званого «Мінську-1». 

Яку подію можна вважати точкою відліку для початку конфліктів народів? Як саме Росія вела експансію і захоплення українських земель? Які особливості сучасної війни та форми її ведення? Брошура «2014: початок російсько-української війни» – спроба дати лаконічні й комплексні відповіді на ці питання. Вона може стати настільною книгою для тих, хто прагне знайти витоки російсько-українського протистояння та з’ясувати історичний контекст нинішньої війни. 

Щоб отримати видання безоплатно для шкіл, музеїв, військових частин, достатньо виконати кілька просих кроків:

1. Написати лист на ім’я Голови Інституту/Першого заступника Голови від імені державного органу, органу місцевого самоврядування, навчального закладу, громадського об’єднання (що працює з підлітками, військовими), державних та комунальних установ, закладів, які проводять діяльність із формування у громадян патріотизму і національної свідомості, відновлення та збереження національної пам’яті Українського народу (далі - заявник). Лист підписується керівником.

2. У тексті листа обов’язково вказати:

- назву та кількість примірників видань, які заявник бажає отримати;

- мету розповсюдження;

- в тексті обов’язково зазначити, про «ОТРИМАННЯ НА БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІ»;

- контактну особу Заявника, з якою можна буде координувати дії щодо пересилання примірників.

3. Лист надсилається:

- поштовим відправленням за адресою: вул. Липська, 16, м. Київ, 01021; Український інститут національної пам’яті;

- на електронну пошту - uinp@memory.gov.ua.

4. Після отримання листа та його реєстрації співробітники Інституту зв’яжуться з контактною особою для уточнення необхідної інформації та погодження термінів і способу передачі видання.

5. Видання можна отримати безпосередньо за місцем знаходження Інституту у час, погоджений зі співробітниками.

6. Передача гри здійснюється тільки після надання належним чином оформленого Акту приймання-передачі. Акт готується співробітниками Інституту двох примірниках, які підлягають двосторонньому погодженню та підписанню керівниками, скріплюються печатками у разі наявності. Після підписання акту заявником один примірник  залишається в Інституті.

Зразок заявки:

Завантажити зразок заявки у Word та заповнити, можна за цим посиланням – http://bit.ly/2MMWUPy 

Брошуру можна прочитати просто зараз, завантаживши її за посиланням: