15 березня відбулося засідання колегії Українського інституту національної пам’яті

Колегія є консультативно-дорадчим органом інституту. До її складу входять як окремі співробітники УІНП, так і науковці, громадські діячі та представники державних структур з-поза інституту. Засідання колегії відбуваються задля оцінки попередньої роботи та обговорення перспектив і найважливіших напрямків діяльності Українського інституту національної пам’яті.

Під час засідання 15 березня 2021 року члени колегії (ознайомитися з її складом можна за посиланням) заслухали звіт про результати роботи у 2020 році Українського інституту національної пам’яті, а також Галузевого державного архіву УІНП (Архіву національної пам’яті) і Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції гідності. Нагадаємо, що обидві установи належать до сфери управління інституту.

Також голова Українського інституту національної пам’яті Антон Дробович презентував стратегічні напрямки роботи інституту на два роки. Колегія загалом схвально відреагувала на зазначений стратегічний документ, а також підтримала проєкт плану роботи на 2021 рік.

Члени колегії також поінформовані про розроблену комунікаційну політику інституту. Було вирішено, що зазначену політику апробують у найближчі пів року, після чого відбудеться оцінка її ефективності та винесення на затвердження.

Рішення колегії найближчим часом будуть оприлюднені на офіційному сайті інституту у відповідному розділі за посиланням.

Ознайомитися з положенням, яке регламентує роботу колегії, можна тут. Наступне засідання дорадчого органу заплановане на вересень 2021 року.

Матеріали по темі