В Одесі пройшов семінар-тренінг «Креативний менеджмент в епоху змін»

19-21 червня в Одесі пройшов семінар-тренінг «Креативний менеджмент в епоху змін». Захід відбувся у рамках проекту професійного розвитку «Толока позашкільників». Організатори – Кафедра філософії і освіти дорослих ЦІППО УМО НАПН України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

У Літній толоці взяло участь понад 60 умотивованих освітян із 18 областей України (Дніпропетровська, Донецька, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська та місто Київ), які активно, творчо, енергійно долучилися до навчання.

Співробітниця Українського інституту національної пам’яті Ганна Байкєніч представила діяльність Інституту, а також освітні проекти, які стануть у пригоді центрам позашкілля для проведення тематичних заходів із національно-патріотичного виховання, до відзначення пам’ятних дат та ювілеїв.

Окрім того, для учасників Толоки Ганна Байкєніч презентувала проект Українського інституту національної пам’яті «Відеоісторія». Лекції «Українська революція 1917–1921 років. Як творилася держава?», «За що боролася Українська повстанська армія» та «Чому Голодомор став можливим» занурили глядачів в атмосферу тих часів і дали можливість по-новому відчути і переосмислити ті події.

Видання Українського інституту національної пам'яті були передані учасникам заходу.