Як безкоштовно отримати календар «Військова еліта Української революції 1917-1921 років»

Календар «Військова еліта Української революції 1917-1921 років» на 2019 рік підготовлений Українським інститутом національної пам'яті на основі однойменної серії арт-плакатів. Примірники календаря розповсюджуються на безоплатній основі на підставі звернень, які надходять на адресу Інституту.

Календар «Військова еліта Української революції 1917-1921 років» – це 12 зображень легендарних старшин, які стояли біля витоків української армії. Кожна сторінка містить коротку біографічну довідку про відповідного командира Армії УНР, а порядок розміщення військовиків за місяцями корелюється із їхніми досягеннями чи участю у важливих військових операціях.

До серії увійшли: Євген Коновалець, Петро Болбочан, Олександр Удовиченко, Дмитро Вітовський, Петро Франко, Всеволод Петрів, Михайло Омелянович-Павленко, Олекса Алмазів, Михайло Білинський, Василь Тютюнник, Марко Безручко та Христина Сушко.

Щоб отримати примірники календаря на потрібно виконати шість простих кроків:

1. Написати лист на ім’я Голови Інституту Володимира В’ятровича від імені державного органу, органу місцевого самоврядування, навчального закладу, громадського об’єднання (що працює з підлітками), державних та комунальних установ, закладів, які проводять діяльність із формування у громадян патріотизму і національної свідомості, відновлення та збереження національної пам’яті Українського народу (далі - заявник). Лист підписується керівником.

2. У тексті листа обов’язково вказати:

- назву та кількість примірників, які заявник бажає отримати;

- мету розповсюдження;

- в тексті обов’язково зазначити, про «ОТРИМАННЯ НА БЕЗОПЛАТНІЙ ОСНОВІ»;

- контактну особу Заявника, з якою можна буде координувати дії щодо пересилання.

3. Лист надсилається:

- поштовим відправленням за адресою: вул. Липська, 16, м. Київ, 01021; Український інститут національної пам’яті;

- на електронну пошту - uinp@memory.gov.ua.

4. Після отримання листа та його реєстрації співробітники Інституту зв’яжуться з контактною особою для уточнення необхідної інформації та погодження термінів і способу передачі.

5. Календар можна отримати безпосередньо за місцем знаходження Інституту у час, погоджений зі співробітниками.

6. Передача здійснюється тільки після надання належним чином оформленого Акту приймання-передачі. Акт готується співробітниками Інституту двох примірниках, які підлягають двосторонньому погодженню та підписанню керівниками, скріплюються печатками у разі наявності. Після підписання акту заявником один примірник залишається в Інституті.

Зразок заявки. Завантажити за посиланням

Організатор проекту: Український інститут національної пам’яті.

Художник: Михайло Дяченко.

Дизайн: Ярослав Копаниця, студія графічного дизайну «WARTA».

Історична консультація: Владислав Куценко, Володимир В’ятрович, Ярослав Файзулін, Сергій Рябенко.

Тексти: Ярослав Файзулін, Роман Кулик.

Над серією працювали: Юлія Курилюк, Юлія Капшученко-Шумейко, Анастасія Швайко, Роман Кулик, Аліна Карбан, Тетяна Швидченко, Олена Халімон, Микола Веприк.

Завантажити календар «Військова еліта Української революції 1917-1921 років» у якості для перегляду, друку та поширення можна за посиланням.

Матеріали по темі