1966 – народився Ігор Пєвнєв, учасник російсько-української війни, нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

1966, 7 лютого в місті Києві народився Ігор Пєвнєв – старший лейтенант, заступник командира роти з виховної роботи 41-го окремого мотопіхотного батальйону (1-а окрема танкова бригада), нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

У 1983 році закінчив київську школу № 204. Строкову службу проходив у 1984 – 1986 роках в Афганістані. В 1990 році отримав вищу освіту в Київському державному педагогічному інституті ім. О.М.Горького, але життя вирішив пов’язати з роботою в правоохоронних органах. До 2010 року працював в органах внутрішніх справ.

До початку сучасної російсько-української війни обіймав посаду старшого наукового співробітника Центрального науково-дослідного інституту Збройних Сил України.

З початком бойових дій був мобілізований до 41-го батальйону територіальної оборони «Чернігів-2», який пізніше був реорганізований в 41-й окремий мотопіхотний батальйон, був заступником командира роти з виховної роботи.

Загинув 11 серпня 2015 року під час виконання бойового завдання поблизу села Старогнатівка Волноваського району Донецької області.

Місце поховання Ігоря Пєвнєва. Фото:mohyla.net

Похований у м. Києві на Лісовому кладовищі.

Посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.