Понад 1500 книжок Інститут передав Збройним Силам України

Український інститут національної пам’яті передав чергову партію із 17 видів понад 1500 примірників друкованих видань Інституту офіцерам Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України.

«Отримані книги підсилять знання особовим складом стану воєнно-політичної, суспільно-політичної та бойової обстановки в районах виконання завдань за призначенням та розуміння факторів та чинників, які використовує російський ворог для здійснення негативного інформаційно-психологічного впливу», – повідомили в армії, висловивши подяку колективу Українського інституту національної пам'яті за активну підтримку українського війська.

Надалі книжки використовуватимуть фахівці Головного управління морально-психологічного забезпечення ЗСУ «для забезпечення військовослужбовців ЗС України прикладними інформаційними і методичними матеріалами під час роботи з особовим складом в умовах ведення бойових дій».

Окрім того, нагадаємо, що Український інститут національної пам’яті у координації з Головним управлінням морально-психологічного забезпечення ЗСУ проводить лекції для військовослужбовців.

 

Тематика лекцій переважно охоплює період Української революції 1917-1921 років і окреслює становлення українського війська та його успішні військові операції, видатних командирів Армії УНР.

Детальніше про те, як безкоштовно отримати інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті за посиланням.

За матеріалами Міністерства оборони України

Фотографії: МОУ